Stamboom

Ik beheer momenteel de stamboom van mijn beide ouders, de families Valentijn en Schoonhoven. Deze kun je online bekijken via mirthe.org/PhpGedView. Ben je misschien familie? Vraag snel een gebruikersnaam aan om de gegevens aan te vullen.

Heb je al inloggegevens van mij ontvangen? Ga naar mirthe.org/PhpGedView om in te loggen. Je kunt dan diverse overzichten bekijken, zoals bijvoorbeeld nevenstaand cirkeldiagram. Let op: in verband met privacy is alle informatie van de laatste 100 jaar alleen te bekijken door mensen die ingelogd zijn.

Helaas is de stamboom door een update van PHP eerder deze week niet bruikbaar. Ik probeer deze te herstellen. Gelukkig had ik het bronbestand nog wel. Momenteel test ik met een account bij Geneanet.org, ik vermoed dat deze dezelfde functionaliteit biedt, zonder de nadelen van zelf hosten. Mocht je hier ook gegevens willen toevoegen, kun je contact met mij opnemen, dan voeg ik je toe!

Mocht je vragen hebben, aarzel niet me te mailen! Dit kan op stamboom@mirthe.org.

Lees hier het verhaal van Cornelis Valentijn, afkomstig uit Celebes (Indonesiƫ). Of bekijk mijn blog voor relevante berichten.

Verder hebben mijn broer Tjerk en ik beide meegedaan aan The Genographic Project. Voor de resultaten van dat DNA-onderzoek, zie Maternal lineage en Paternal lineage.