Aangenaam

Eens even kijken, mijn naam is Mirthe Valentijn. Geboren in maart 1979 in Hoorn, als 2e kind, na broer Tjerk (1976). Ouders Leo, 8e van 10 West-Friesche kinderen en moeder Marianne, nakomeling van drie in Leeuwarden. Ben getogen in Hazerswoude Rijndijk en nu woonachtig in Leiden. Dat laatste doe ik in een oud wevershofje uit circa 1870. Heb er inmiddels al het nodige aan verbouwd, maar er staan nog voldoende klussen op de todo list.

Opgeleid aan de School voor Communicatiesystemen, Faculteit Communicatie en Journalistiek, Hogeschool van Utrecht.

Als webontwikkelaar bij New Story (voorheen Aan Zee en e-Vision) heb ik door de jaren heen gewerkt aan verschillende projecten van diverse formaten. Deels in de non-profit hoek, met klanten als Wereld Natuur Fonds (WNF), Vogelbescherming Nederland (waaronder de populaire jaarlijkse Tuinvogeltelling), Omroep Max & Trimbos Instituut, en deels voor meer commerciƫle partijen.

Sinds 2023 heb ik de overstap gemaakt van uitvoerend naar begeleidend & ondersteunend en ben ik werkzaam als Project Manager / Product Owner bij Videodock in Amsterdam. Hier begeleid ik projecten als Debat Direct van de Tweede Kamer en het Symphony platform. Daarnaast ook onderdeel van het team voor ISO 27001 certificering. Voor meer informatie en zakelijk contact, connect met mijn LinkedIn profiel.

Ik ben online sinds 1995, mijn site bestaat sinds 1996. Eerst bij De Digitale Stad (DDS), later bij GeoCities. En sinds 2001 hier, op mijn eigen domein. Eerst met een eigen systeem, toen lange tijd met Wordpress en sinds 2020 met Kirby CMS.

Als muziekliefhebber met een voorkeur voor metal en de bijbehorende concerten, tref ik gelijkgestemden graag op Last.fm. Ook lees ik graag, zit ik te vaak in de bioscoop en ben ik geĆÆnteresseerd in fotografie, de resultaten hiervan kun je bekijken op Flickr. Hier vind je ook veel foto's van de reizen die ik graag maak. Als laatste nog een link naar informatie over de stamboom van de families Valentijn en Schoonhoven.