Geschreven

Thuis

Gisteravond thuisgekomen uit Edinburgh. Goeie vlucht gehad, we waren maar met 9 mensen, konden half uurtje eerder vertrekken. Was best moe bij thuiskomst, en dan ook nog in de war door dat tijdverschil. Gelukkig wel goed geslapen vannacht. Gister groot deel van de dag in de stad doorgebracht, flinke wandeling door een aantal wijken gemaakt. Prachtig uitzicht vanaf Calton Hill, tijdje gezeten in Princes Street Gardens (zon!) en later een en ander bekeken in de National Gallery, waar een tentoonstelling over The Young Vermeer te zien was.

Heb de foto's zojuist op Flickr gezet. Moet de panoramas nog maken, dus die volgen later. Ook wil ik zo snel mogelijk mijn aantekeningen verwerken in een blogpost, voor het allemaal wegzakt. Zo eerst even wat eten en de wasmachine aanzetten. Daarna spring ik op mijn fiets voor de verjaardag van kleine Abby. Niet te geloven dat ze al weer een jaar oud wordt!

Dag 2

Ben momenteel even terug in het hotel, even de schoenen uit. Gaan zo eerst wat eten en daarna naar The Adjustment Bureau in de Odeon. Verder draaide alleen The King's Speech en True Grit, en die heb ik beide al gezien. Geen idee waar deze over gaat, geloof dat het een Philip K Dick is, we gaan het zien. Hebben vanochtend al een aardige wandeling door de directe omgeving gemaakt. Daarna door naar het Apex voor de eerste spreker. Morgen zijn we in de gelegenheid om de stad nog wat verder te verkennen, we vliegen namelijk pas om kwart voor 7.

Lees verder

Dag 1

Grassmarket

De eerste conferentiedag zit er al weer op. Gisteravond aangekomen in Edinburgh. Op Schiphol al wat gegeten, dus hier de omgeving wat verkend en in de kroeg naast het hotel wat gedronken. Was er best druk, waarschijnlijk vanwege het 6 Nations Ruby toernooi. De conferentie zelf is in de wijk Grassmarket, in het luxe Apex hotel, handig aan de overkant van ons hotel gelegen. Zojuist chique gegeten in het restaurant van het Rutland hotel, doorgenomen wat we gezien hebben en wat we morgen willen gaan zien.

Lees verder

Edinburgh

Dadelijk even naar het stembureau voor de Provinciale Statenverkiezingen. Daarna nog 1 keer controleren of ik echt wel alles heb ingepakt, vlieg namelijk vanmiddag met collega Deepak naar Edinburgh voor Scotch on the Rocks, een grote ColdFusion conferentie. De conferentie is donderdag en vrijdag, maar we plakken er een dagje toeristiek achteraan en komen zaterdag in de avond weer terug. Erg benieuwd!