Was even een puzzel hoe we er zouden komen, het Amsterdamse Bos. Normaliter heeft de trein de voorkeur, maar nu zaten we iets te ver van het station. Om na een concert nou 45 minuten te gaan lopen door een regenachtig bos op een zondagavond.. Een OV fiets had ook gekund, maar ik zag online dat de voorraad behoorlijk beperkt was. Gelukkig was de auto ook een optie. Ook wel eens lekker, na al dat gedoe om station Bijlmer Arena de laatste keren.

Dus, zondag afgereisd naar het Amsterdamse Bos. Het weerbericht goed in de gaten gehouden, maar we hadden geluk, precies droog rond tijd van aanvang. En gelukkig maar, in een bui hier te zitten had me niet prettig geleken. Na een korte wandeling door het bos plaatsgenomen op 1 van de houten banken. Het zat al aardig vol toen we tijdens de set van Iskandr (die ik eerder dit jaar ook bij Dool aan 't werk zag) aankwamen. Vreemd om zulks met daglicht te zien, de begeleidende videobeelden waren niet goed zichtbaar, maar toch fijn om mee te pakken.

Redelijk gevarieerd publiek, in leeftijd iig, lang geleden dat ik zoveel alto's bij elkaar zag, werd al high alleen door daar te zitten. Na een korte pauze waren ze daar, de heren uit Nashville, All Them Witches. Ik had ze graag eerder gezien, maar Corona kwam er tussendoor. Nu dan toch eindelijk. Met mijn grote broer, ook groot fan. We starten gelijk goed, met Alabaster. Genieten! Fijne setlist, later gelukkig ook mijn favoriet The Marriage of Coyote Woman.

All Them Witches in Amsterdamse Bostheater (Amstelveen) op 16-06-2024:

 • Alabaster
 • Cowboy Kirk
 • See You Next Fall
 • Enemy of My Enemy
 • 41
 • The Marriage of Coyote Woman
 • Diamond
 • 1x1
 • Fishbelly 86 Onions
 • Charles William
 • When God Comes Back
 • Mountain
 • Bulls

Erg goed optreden, voor een buitenlocatie ook prima geluid. Helaas wel wat afgewisseld door ons sporadisch hoesten, door de rook, het staartje van mijn verkoudheid, en bij hem, het laatste beetje kinkhoest(!). Ja echt, dat krijg je als de vaccinatiegraad daalt. Zucht.

Voor meer foto's zie de Facebook pagina van het event. En dat was em helaas al weer, de laatste in een mooie rij concerten afgelopen tijd. Nu even geduld, we gaan in oktober verder met Monster Magnet.

Foto's bekijken op Flickr