Het voorjaar laat nog even op zich wachten, het is nog best fris. Toch gaan we vandaag op pad, het is tijd voor een uitje! Voor de verjaardag van Ons Vader eerder dit jaar hebben we hem een rondvaart in de Rotterdamse haven cadeau gedaan. We combineren dit met een lekkere lunch bij Prachtig, leuke tent, als het iets warmer is kom ik nog wel eens terug om op het terras te eten.

Het nostalgische passagiersschip "Nehalennia" (in het headerbeeld) brengt je naar bijzondere plekjes in de havenstad. Je ontdekt de havenstad, met een Nederlandse audio uitleg. Onderweg vaar je onder andere langs Parkhaven, de Euromast, Schiedam, het ss Rotterdam en het oude Hotel "New York". Zie je de hijskranen in de verte al? Wat blijft het toch een indrukwekkend plaatje.

Kan ik mooi nog wat foto's maken om de camera van mijn nieuwe telefoon te proberen.

Foto's bekijken op Flickr