Gisteravond naar de bios (Wicked Little Letters, heerlijke rol van Olivia Colman) met Tamara. Na afloop bij een drankje plannen gemaakt voor een reisje, het is weer eens tijd. De laatste keer gingen we naar Rome en dat is ondertussen ook alweer 2 jaar geleden. Zij zag ooit foto's van Victor's Way (heerlijk ouderwetse website trouwens!) online en heeft het daar af en toe over.

We zijn altijd wel in voor iets macabres (zie headerbeeld). Deze contemplative space for adults ligt op ongeveer een uur rijden van Dublin, niet geheel toevallig een stad die al een tijdje op mijn Lijstje staat. Dus dat kunnen we mooi met elkaar combineren. Wel op tijd een mailtje sturen om zeker te weten dat we terecht kunnen, het aantal plekken is beperkt. En nu eens kijken wat we allemaal in Dublin kunnen bekijken! Kom maar op.