K-beauty

Ik schreef al eerder over gezichtsverzorging, dat was toen we nog middenin Corona zaten en meer mensen daarmee bezig waren. Het is niet echt weg gegaan geloof ik, misschien zelfs wel iets te extreem geworden zelfs, zoals de onrust als 'huidproblemen tieners door skincare' die onlangs in het nieuws was.

Gelukkig is dat bij mij niet echt een issue, ik hou me in. Wel onlangs wat spullen bij koreanskincare.nl besteld, ook omdat ik op zoek ben naar een fijne zonnebrandcrème voor mijn reis naar Zuid-Afrika later dit jaar, in Japan vorig jaar was het toch lastig dat mijn vaste merk er snel af was door het vele zweten, maar het was daar dan ook wel buitengewoon warm.

Nu gekozen voor zonnebrandcrème van Beauty of Joseon en eentje van Jumiso, en daarnaast nog een serum van Haru Haru. Ik vind het vooral fijn dat er minder troep in zit en de producten hele prettige bijna neutrale geuren hebben. En ik heb ook wel een zwak voor de subtiele verpakking. Denk dat het niet mijn laatste bestelling was.