Maart

Dune 2

Eindelijk is het dan zo ver, Dune 2 draait in de bios! Redelijk snel gegaan, maar wachten duurt altijd lang, Deel 1 draaide in 2021 en vond ik erg indrukwekkend, dus ik heb zodra het kon kaartjes geregeld voor dit vervolg. Eind van de middag namen we plaats in Trianon, hier in Leiden. Weliswaar geen IMAX, maar een prachtige bios, en -niet onbelangrijk- ik kan er terecht met mijn Cinevillekaart.

Lees verder

Victor

Gisteravond naar de bios (Wicked Little Letters, heerlijke rol van Olivia Colman) met Tamara. Na afloop bij een drankje plannen gemaakt voor een reisje, het is weer eens tijd. De laatste keer gingen we naar Rome en dat is ondertussen ook alweer 2 jaar geleden. Zij zag ooit foto's van Victor's Way (heerlijk ouderwetse website trouwens!) online en heeft het daar af en toe over.

We zijn altijd wel in voor iets macabres (zie headerbeeld). Deze contemplative space for adults ligt op ongeveer een uur rijden van Dublin, niet geheel toevallig een stad die al een tijdje op mijn Lijstje staat. Dus dat kunnen we mooi met elkaar combineren. Wel op tijd een mailtje sturen om zeker te weten dat we terecht kunnen, het aantal plekken is beperkt. En nu eens kijken wat we allemaal in Dublin kunnen bekijken! Kom maar op.

Witches

Woohoo, vanochtend tickets gekocht voor All Them Witches. Wilde deze band uit Nashville al langer zien, maar vorige keer was een vanwege Corona eerder uitgesteld optreden en dus al compleet uitverkocht. Nu dus eindelijk mijn kans, ze spelen in juni in Amsterdamse Bos in Amstelveen. Kan mooi volstaan als verjaardagscadeau voor Broer, ook fan en jarig in mei.

Lees verder