Het jaar is net begonnen, maar qua muziek gaat het de goeie kant op. Naast het eerder genoemde optreden voor Masters of Reality, heb ik inmiddels ook kaartjes voor concerten van Long Distance Calling, ons eigen Dool en -hou me tegen- Judas Priest!

De meeste van de klassiekers uit het genre (Black Sabbath, Maiden, Motorhead, etc) heb ik reeds lang afgetikt, maar bij Priest kwam het er steeds maar niet van. Vermoedelijk nu al iets voorbij hun prime, maar ik heb nog steeds hoge verwachtingen. Hoog tijd om Painkiller maar weer eens aan te zwengelen, IMHO toch hun beste werkje.

Judas Priest
British heavy metal band

Judas Priest are an English heavy metal band formed in Birmingham in 1969. They have sold over 50 million albums and are frequently ranked as one of the greatest metal bands of all time. Despite an innovative and pioneering body of work in the latter half of the 1970s, the band struggled with…

Kijktip, deze geweldige video uit 1986(!) van Amerikaanse fans van de band die vooraf aan een optreden worden geinterviewd. Heerlijk!