Januari

Nelly

Het was al even geleden dat ik voor het laatst in Enkhuizen was. Helaas nu met een droevige reden, de oudere zus van mijn moeder, mijn tante Nelly, is vorige week vrij plots overleden. Geboren in maart 1946, ze is 78 geworden. Mijn moeder was in dit gezin het nakomelingetje, na eerst een broer en dus deze zus. Verschil in leeftijd en ook karakter heeft helaas tot gevolg gehad dat de band vriendelijk, maar nooit echt heel warm te noemen was.

Lees verder

Winter

Het heeft even geduurd, maar het is eindelijk een beetje winter aan het worden. Het was laatst al een paar dagen goed koud, er is nu zelfs wat kans op sneeuw. Maar niet meer wat het geweest is, het regent zo veel de laatste jaren. Kan af en toe best een behoorlijke domper zijn op mijn algemene stemming, merk ik.

Lees verder

Concertgebouw

Bij het kerstdiner hadden we het over aanstaande concerten, eentje op de planning speelt zich af in het Concertgebouw. Waarop ik aangaf daar nog nooit voor een optreden te zijn geweest. Leuk om te geven, leuk om te krijgen, dus in overleg met Schoonzus besloten dat we elkaar voor onze respectievelijke verjaardagen dit jaar een bezoekje naar deze prachtige locatie cadeau doen.

Lees verder