Ik dacht dat vorig jaar decadent was, met die vele reizen en uitstapjes, maar ik geloof dat 2023 ook een flink doorreisd jaar zal gaan worden. Ben uiteraard net terug uit Japan, en nu staat de volgende reis al op de planning! Wederom op pad naar Azië, ik ga namelijk de eerste 2 weken van november naar Thailand. Bangkok om precies te zijn!

Nu niet alleen voor de pret, maar voor een zeer hip genaamde workation, met het hele team. Dus veel besprekingen, we gaan het komende jaar uitstippelen, afgewisseld met een aantal geweldige excursies in dat ongetwijfeld prachtige land. Wie had dat gedacht toen ik in januari aan deze baan begon, iets met neuzen, vallen en boter.

Helaas mis ik dan wel het optreden van Amorphis, ik kocht de kaartjes als verjaardscadeautje voor Moeder, maar Broer offert zich op en gaat mee, dus dat zit wel goed. Geen Monkey3 in Utrecht begin november, maar die heb ik al vaker gezien en die komen vast wel weer eens. En helaas dus ook geen LIFF voor mij dit jaar. Maar dat is ongetwijfeld volgend jaar wel weer. Woohoo, ik ga naar Thailand!!