Shades

Las eerder dit jaar The Invisible Life of Addie LaRue van de Amerikaanse schrijfster V.E. Schwab. Een vriendin tipte me haar Shades of Magic trilogie, dus daar ben ik recentelijk aan begonnen. In het vliegtuig vanuit Tokyo deel 2 uitgelezen en begonnen aan deel 3. Ik geloof dat er later die jaar ook een 4e deel uitkomt, mogelijk als eerste van een 2e trilogie. Ben benieuwd. Aanrader. Als lichte fantasy met magie je ding is, althans.

A Darker Shade of Magic - V. E. Schwab
Gepubliceerd 2015-02-24 • 401 pagina's

Serving as an ambassador of his own world while carrying messages to parallel-universe Londons with respective magical abilities and conflicts, Kell hides his secret smuggling activities only to be set up with a forbidden object from a dark dimension. By the author of The Near Witch.

  • Fiction