Voorpret

Bijna zover, eindelijk ga ik naar Japan! Woohoo! Even mijn uitstelgedrag aangepakt en wat lijstjes gemaakt van dingen die ik echt niet moet vergeten. Ook nog oefenen met het eten met stokjes. Wat overigens al sinds we boekten in maart regelmatig door mijn hoofd schoot, maar uiteindelijk gisteren pas op YouTube filmpjes bekeken. Hm. Komt goed!

Nu wel zo'n beetje klaar geloof ik. Morgenochtend om 7:30 de trein naar Schiphol en dan via Parijs naar Osaka, waar we dan zondagochtend aankomen en meteen op pad gaan. De Whatapp groepsapp is de laatste dagen al best actief, reisleider Angelique heeft al verschillende excursies genoemd, voor een deel kunnen al dingen geboekt worden, zoals een bezoekje aan de botanische tuinen en de Shinkanzen (de supersnelle trein!) voor de dagtrip naar Hiroshima. Ben heel benieuwd!