Seizoen 1 van de televisie serie The Bear was al zo goed, maar seizoen 2 ging daar onlangs wat mij betreft nog overheen. Rauwe, hectische dramedy over een getalenteerde kok die zijn carrière in de ijskast moet zetten om het kwakkelende familierestaurant uit het slop te trekken. Wat moet ik nou over zeggen wat niet al lang is gezegd?

Het tweede seizoen van The Bear is misschien wel nóg beter Het tweede seizoen van The Bear bevat alle ingrediënten die de eerste reeks zo goed maakten. Ze zijn alleen zo door elkaar gehusseld dat er een nieuwe, lichtere gang ontstaan is.

Van het geweldige The Bear 2 knapt je mensbeeld enorm op
Een van de beste series van 2022 krijgt een spectaculair goed vervolg in het tweede seizoen. Terug naar de keuken van Carmy.

‘The Bear’ is nog steeds een verrukkelijke serie
In het tweede seizoen van ‘The Bear’, een topserie over het runnen van een restaurant, wordt de culinaire lat hoger gelegd. Naast chaos zit het verhaal ook vol menselijkheid.

Voor die 5 mensen die de hype hebben gemist, gaat dat zien. Nu geduldig wachten op seizoen 3..

The Bear
2022-06-23, Returning Series, 2 seasons

Back for seconds.

Carmy, a young fine-dining chef, comes home to Chicago to run his family sandwich shop. As he fights to transform the shop and himself, he works alongside a rough-around-the-edges crew that ultimately reveal themselves as his chosen family.

  • Jeremy Allen White
  • Ebon Moss-Bachrach
  • Ayo Edebiri
  • Lionel Boyce
  • Abby Elliott
  • Matty Matheson
  • Liza Colón-Zayas
  • Drama
  • Comedy