Op pad

Had afgelopen week vrij genomen. Rustig aan gedaan, maar zo'n week loopt vreemdgenoeg toch altijd bijzonder snel weer vol. Zondag naar Amsterdam voor een BBQ, lekker in de zon bij het IJ zitten kletsen. Gedurende de week een aantal groepslessen gevolgd in de sportschool. Begin van de week ook maar weer eens een massage meegepakt, toch fijn als alles weer net wat gesmeerder loopt. Eens kijken of ik de Barbenheimer combi nog in de bios kan voltooien.

Verder nog een aantal keer in de trein gesprongen, vrijdag bijvoorbeeld naar het altijd prachtig Haarlem en woensdag naar het Natuurhistorisch Museum in Rotterdam. Was daar volgens mij nog niet eerder geweest, wel bij de nabij gelegden Kunsthal en andere musea. Dus leuk om weer eens iets nieuws te bekijken. Ze hebben een flinke collectie, waarvan een deel te bekijken is. Oh, let vooral op de neushoorn, met zijn groene hoorn. Dat ter vervanging van de hoorn die gestolen is in 2011. Bijzonder tragisch.

Daarna een mooie wandeling gemaakt naar het winkelgebeuren verderop in Rotterdam, hoogtepunt toch wel de Søstrene Grene, die we helaas nog steeds niet hebben in Leiden. Uiteindelijk heerlijk gegeten bij een Vietnamees restaurant met uitzicht op de Markthal. Zo konden we ook mooi de vrijdagavondspits in de trein vermijden.

En nu zit de week er alweer op. Morgen weer naar Amsterdam voor een nieuwe sprint met de collega's. En aftellen naar mijn Japanreis.

Foto's bekijken op Flickr