Swift

Gisteren de regen (eindelijk!) en code geel getrotseerd en bij Broer aangeschoven voor de avondmaaltijd, toen Nora in panisch enthousiasme de trap af kwam rennen, de tour van Taylor Swift was zojuist aangekondigd!! 5 en 6 juli 2024 treedt ze op in de Johan Cruijff Arena. Snel in De Wachtrij, met 3 laptops voor meer kans. De prijzen voor de tickets waren nog niet bekend, maar de plek in de wachtrij ging langzaamaan steeds ietsje verder.

Het was overigens niet de wachtrij voor een tickets, maar eentje om kans te maken op een plek in de wachtrij voor tickets op 12 juli. Het eind van deze wachtrij was iig behaald op de ene laptop en het formulier werd ingevuld. Je krijgt nu dus misschien (of misschien niet) een mail met een aankooplink, waar je dus kunt proberen tickets te kopen, die vermoedelijk binnen enkele minuten zijn uitverkocht. De rest van de doelgroep en die in Belgiƫ (daar was geen datum deze tour) zijn je directe concurrent. En de vele ticket sharks.

Zo bont heb ik het niet eerder meegemaakt en ik koop toch al heel wat jaren concertkaartjes. Vroeger (oma spreekt) gingen we zelfs nog op zaterdagochtend vroeg op de fiets naar de VVV in Alphen om fysiek in de rij te staan. Hopen dat de voorverkoop niet tegelijkertijd was met een hele populaire artiest (Sting bijvoorbeeld, grr) en je ernaast greep omdat de lijnen al overbezet waren en je dus geen kans maakte voor jouw artiest. Zuur.

Zelfs sinds Internet is het helaas nog wel vaak een kwestie van mazzel hebben, zoals ik dat had bij de laatste keer voor Tool, en op tijd inloggen op Ticketmaster voor je in de rij gaat, liefst met meerdere devices, dat soort dingen. Gelukkig ga ik meestal naar kleinere bands, dan kun je gewoon een paar dagen vooraf nog kaartjes regelen.

Maar goed, Taylor Swift dus. Ik hoop dat het de meiden lukt! Kost wat, maar dan heb je ook wat. Nu nog achterhalen hoeveel precies. Taylor zal er overigens niet wakker van liggen, de verwachting is dat ze met deze tour eindelijk miljardair(!) wordt.

Foto's bekijken op Flickr