Gisteravond naar TivoliVredenburg afgereisd voor een optreden Russian Circles, cadeau voor mam vorig jaar. Verwachtingen waren hoog gespannen, ik zag ze eerder in Patronaat, dat was zeer memorabel, altijd spannend of ze dat niveau weer kunnen halen. Ik heb er wel de nodige kilometers voor afgelegd iig. 's Ochtends eerst heen en weer naar Amsterdam voor werk, thuis in Leiden snel wat eten, door naar Utrecht, totaal bijna 3 uur in de trein.

Maar gelukkig de moeite waard, wat een goed optreden weer! Wat een heerlijke muur van geluid die de heren produceren. En hoewel ik nog wel eens nostalgisch wil terugkijken op de Tivoli Oudegracht locatie, is die Ronda toch wel een hele mooie zaal. We hadden een mooi plekje op het balkon bemachtigd, leuk om beneden al die hoofdjes synchroon met de muziek mee te zien bewegen.

Russian Circles in TivoliVredenburg Ronda (Utrecht) op 20-03-2023:

  • Ó Braonáin
  • Betrayal
  • Conduit
  • Afrika
  • Quartered
  • Gnosis
  • Deficit
  • Mlàdek

Uit de 'Hoe heb je het gehad?' nieuwsbrief van Tivoli haalde ik deze link naar een Flickr set met mooie foto's van de huisfotograaf. En hieronder nog een paar foto's die ik zelf nam, hoewel de lichtshow een beetje in de weg stond. Gelukkig kwam ik voor de muziek, niet voor het uitzicht. Opener Svalbard hebben we overigens gemist vanwege treinreizen en co-headliner Cult of Luna is niet echt ons ding. Ook wel eens lekker, geen al te lange rijen bij de garderobe en op mooie tijd weer thuis.

Foto's bekijken op Flickr