Doe momenteel een rewatch van de serie Hell on Wheels, zie dat ik hier bij de originele uitzending geen melding van heb gemaakt, dus dat zet ik nu graag even recht. Niet te geloven dat deze alweer 12 jaar oud is. Ik weet nog wel dat de latere seizoenen iets minder waren, maar die eerste zijn de 2e keer nog steeds erg goed. Ook leuk, Is ‘Hell on Wheels’ the Filthiest Western Ever Made? Costume designer Carol Case talks dirty on the set of AMC's hit series. Dat zou zo maar kunnen. Toch vind ik het geen slechte look voor hoofdrolspeler Anson Mount.

Hell on Wheels
2011-11-06, Ended, 5 seasons

All roads lead to hell.

The epic story of post-Civil War America, focusing on Cullen Bohannon, a Confederate soldier who sets out to exact revenge on the Union soldiers who killed his wife. His journey takes him west to Hell on Wheels, a dangerous, raucous, lawless melting pot of a town that travels with and service…

 • Anson Mount
 • Colm Meaney
 • Robin McLeavy
 • Christopher Heyerdahl
 • Phil Burke
 • Tim Guinee
 • Angela Zhou
 • Action & Adventure
 • Drama
 • Western

Verder ben ik net begonnen aan The Last of Us, een serie op basis van het populaire spel. Was eigenlijk een beetje klaar met de zombies en het post-apocalyptische gedoe, maar blij dat ik deze een kans heb gegeven. Al kijk je alleen de 3e aflevering, wow. Ben erg benieuwd waar het heen gaat!

The Last of Us
2023-01-15, Returning Series, 1 seasons

When you're lost in the darkness, look for the light.

Twenty years after modern civilization has been destroyed, Joel, a hardened survivor, is hired to smuggle Ellie, a 14-year-old girl, out of an oppressive quarantine zone. What starts as a small job soon becomes a brutal, heartbreaking journey, as they both must traverse the United States and …

 • Pedro Pascal
 • Bella Ramsey
 • Drama