Januari. De maand die altijd voorbij lijkt te vliegen. Mijn dagen als langharig werkschuw tuig zitten er alweer op, maandag ben ik begonnen met mijn nieuwe baan, dinsdag voor het eerst op kantoor in Amsterdam. Best spannend, maar tot nu toe gelukkig erg leuk. De afgelopen feestdagen waren rustig, maar gezellig, veel tijd met familie en vrienden doorgebracht. Nu maar eens wennen aan het ritme van de sprint zoals dat op werk wordt gehanteerd en daarnaast al voorzichtig de grove planning voor het komende jaar bepalen.

Eerst de zonnepanelen. Die zouden in december geplaatst, maar ivm drukte werd gevraagd of ik het heel erg zou vinden die afspraak door te schuiven naar begin februari. De gemiste maanden zouden gecompenseerd worden tegen gemiddelde jaaropbrengst. Dus dat leek me geen slecht idee.

Verder in het voorjaar misschien een stedentrip en in het najaar een mooie groepsreis? Ach, we zien wel hoe het uitpakt. Het is natuurlijk ook afhankelijk van de ontwikkelingen in de wereld. Hetgeen gebeurde in maart 2020 heeft ons er maar weer eens aan herinnerd dat dat niet te voorspellen valt. Heb me iig ingeschreven voor de infodag van reisbureau Djoser, eind deze maand in Museum Volkenkunde, dus dat is sowieso leuk ter inspiratie.

Maak er een prachtig jaar van!