Fairy Tale

De laatste tijd een aantal boeken uit de Grijze Jager reeks van John Flanagan gelezen, maar die had ik op een gegeven moment ook wel even gezien. De laatste tijd de nieuwe Stephen King gelezen. Erg goed! Bijzonder knap hoe hij toch elke keer weer met iets totaal anders komt. Niet altijd winners, maar vaak genoeg wel. Helaas heb ik em nu uit, even kijken wat ik nog heb liggen..

Fairy Tale - Stephen King
Gepubliceerd 2022-09-06 • 608 pagina's

Legendary storyteller Stephen King goes into the deepest well of his imagination in this spellbinding novel about a seventeen-year-old boy who inherits the keys to a parallel world where good and evil are at war, and the stakes could not be higher—for that world or ours. Charlie Reade looks like a regular high school kid, great at baseball a…

  • Fiction