Een sabbatical is traditionally one year for every seven years worked, dat ga ik niet helemaal redden, maar de hele maand december (en een stukje november) niet hoeven te werken is ook erg prettig. Mijn afscheid bij New Story was fijn, er is mooi gesproken, heb nog wat mensen gezien die ik al een tijdje niet had gezien. Ook was de ruimte vol gehangen met foto's uit mijn lange archief, erg leuk! (Wat waren we nog jong allemaal!) Maar het blijft een tikje onwerkelijk, het moet nog steeds een beetje landen dat ik het nu over ex-collega's heb. Ik denk echter dat dat in januari, in de nieuwe omstandigheden, snel genoeg zal gaan.

En dan nu eerst even helemaal niets. Nou ja, bijna. Wel wat uitjes, de OV-kaart aan het werk zetten richting Haarlem, Arnhem, Nijmegen en Rotterdam. Midweek Parijs met de Thalys geboekt. Verder lekker pamperen bij Babassu voor een facial (laatste keer was voor Corona, zag ik bij 't reserveren), naar de kapper, een massage. Iets met allerhande feestdagen. Als het weer mee zit, worden mijn langverwachte zonnepanelen geplaatst. Beetje lezen, muziek draaien, naar de bios, puzzelen en ja, misschien nog wat tweaks aan mijn site doorvoeren. Fijn.