Vorige week mail ontvangen van TivoliVredenburg dat het concert van de Deathstars is afgelast. Ik had de kaartjes hiervoor al in 2019 gekocht, het is door Corona een aantal keer uitgesteld, maar 16 februari zou het dan toch plaatsvinden.. Maar helaas.

Due to conflicting schedules we are forced to cancel the European tours in Jan-March 2023. This is due to a delayed album release, caused by earlier delays in the album production. The tour was originally booked for 2020, but due to the pandemic it was postponed time after time again. We’re now finally approaching the start of the next chapter, but the old unfortunately does not quite fit with the new. We are deeply sorry for the inconvenience this causes. All tickets will be refunded.

Als de nieuwe plaat uit is, zal er een nieuwe tour worden ingepland. Jammer hoor, had me wel verheugd op dat optreden. Qua timing is het dan wel weer goed, want een ander optreden, van Katatonia & Solstafir was naar de dag erna geplaatst. Dat is wat veel van het goeie. Maar eens kijken of ik de heren alsnog kan zien bij de volgende tour. Gelukkig voor maart ook al kaartjes voor Russian Circles gekocht. Die zag ik eerder in Haarlem en dat was toen erg goed. En er komen vast wel weer meer goeie bands deze kant op. Als ze de toenemende (benzine)kosten kunnen betalen althans..