Herfst! Heb de verwarming nog uit (iets met een crisis), binnenkort een paar dagen naar Lissabon, daarna mag ie aan, een beetje. Dus nu truien, fleecedekentjes en dikke pantoffels die ik eerder deze week op de 3 oktober markt heb gekocht. Gelukkig tijdens dat event wel stralend weer, dat is wel eens anders geweest.

Bij herfst moet ik altijd aan deze classic denken, uit 2009 alweer, maar blijft goed. It’s Decorative Gourd Season, Motherfuckers. I don’t know about you, but I can’t wait to get my hands on some fucking gourds and arrange them in a horn-shaped basket on my dining room table. That shit is going to look so seasonal.

Ben sowieso fan van McSweeney, neem bijvoorbeeld die over The Sound of Music, I Regret to Inform You That My Wedding to Captain Von Trapp Has Been Canceled. I assumed he was looking for a wife of taste and sophistication, who was a dead ringer for Tippi Hedren; instead he wanted to marry a curtain-wearing religious fanatic who shouts every word she says. Heerlijk.