Warm

Volgens mij is Het Weer stuk, het bleef gewoon maar warm deze zomer. Voor ik op vakantie ging was het warm, in Finland & Zweden was het warm en toen we weer thuis waren was het weer warm. Pff. En dat is dan nog klein plaatselijk leed, maar het was in heel Europa te warm. Ook bijv Engeland heeft het bizar heet gehad, voor het eerst is er 40 graden gemeten. Om maar te zwijgen over de aanhoudende hittegolf in China en de overstromingen in Pakistan.

Hier een relevante thread op MetaFilter. Nog wel wat stel je niet aan, kom eens hier in [warme plek X] wonen, maar ook veel gedeelde ervaringen. We zijn er gewoon niet op berekend. De huizen niet, de landbouw niet. Het grondwaterpeil is te laag, de rivieren zijn bijna leeg. Moet steeds denken aan de uitspraak This is the coldest summer of the rest of our lives. Triest, maar ik vrees dat ie wel waar zal blijken.