Kriebels

Ietwat getriggerd door mijn jubileum van vorig jaar, maar ook door veranderingen in de business èn bij mijn huidige werkgever, is het bij mij toch een beetje aan het kriebelen. Wil ik dit werk nog eens 20 jaar blijven doen, of is het toch tijd voor iets anders? De markt is bovendien bijzonder overspannen, je hebt het als werknemer voor het uitkiezen, dat lees ik althans overal. Dus als ik iets anders wil, is dit wel een goed moment. Straks ben ik te oud (eek) of is de markt weer veranderd.

Daarom ben ik de laatste tijd wat serieuzer aan het rondkijken en ik ben met een fijne carrièrecoach via SheConsult aan het kijken hoe of wat. Ik heb in die gesprekken expres de grenzen niet heel strak gedefinieerd en ook gekeken naar andere branches en sectoren. Maar omdat ik zoveel ervaring heb met Internet gerelateerde projecten én die nog steeds heel leuk vind, kwamen we toch al gauw weer daarop uit. Dus daar ligt voor nu de focus.