Badkamer

Het eind is in zicht! De badkamer is bijna af en, oh, wat wordt het mooi! Hoewel er normaliter 2 weken voor een badkamer staat, zijn we nu al ruim in week 5. Hoe kleiner hoe lastiger, dat was bij de keuken ook. En schaarste van vakmensen is echt een probleem, dat heb ik wel gezien. Alles moet tussendoor, dan wordt je bijv ineens gebeld of de elektricien langs kan komen voor monteren van de lampjes. Gelukkig werk ik nog steeds veel thuis, dus dan kan dat wel. Tegelen moest in de avonduren omdat een andere klus overdag prioriteit had. Wat een branche! Dat wordt wat met die energietransitie, waar willen ze die mensen vandaan halen?

Maar goed, het wordt mooi. Heel blij met de gekozen tegels, ik kan alweer een tijdje douchen. Lang getwijfeld over een zwarte kraan, maar na alle berichten over krassen en watervlekken toch voor chroom gekozen. Op de hele verdieping is de vloer vervangen en gister de radiator. Schilderwerk is gedaan. Moet alleen nog melkglas in de deur en dan zijn we er wel zo'n beetje. Dan in het najaar de verbetering van de dakisolatie inplannen. En dan volgend jaar zonnepanelen? Pff, je blijft lekker bezig met een eigen huis.

Foto's bekijken op Flickr