Las hele goeie dingen over de serie Severance, bijv de reviews van Vulture, dus dat moest ik natuurlijk even bekijken. Absurdisme in een kantoorsetting, wat wil je nog meer. En dan met een vleugje thriller (a team of office workers whose memories have been surgically divided between their work and personal lives.). Gelukkig, het was zo goed als ze schreven, ik heb de 9 afleveringen in een paar dagen bekeken. Helaas wel een open einde, er is al een 2e seizoen aangekondigd.

Severance
2022-02-17, Returning Series, 2 seasons

We're all different people at work.

Mark leads a team of office workers whose memories have been surgically divided between their work and personal lives. When a mysterious colleague appears outside of work, it begins a journey to discover the truth about their jobs.

  • Adam Scott
  • Britt Lower
  • Zach Cherry
  • Tramell Tillman
  • Jen Tullock
  • Dichen Lachman
  • Michael Chernus
  • Drama
  • Mystery
  • Sci-Fi & Fantasy

Hier is trouwens een artikel over de prachtige title sequence.