The wall

Moest hier aan denken toen ik onlangs in een gesprek verzeild was geraakt over nuttige skills bij oorlog of tijdens post apocalyptische omstandigheden. Blijft echt een briljante video. Over hoe je mensen in het verleden zou moeten uitleggen hoe electriciteit werkt. Wat volgt is een warrig verhaal over The Wall! En dan in dat fijne Ierse accent van hem.

Maar goed, wat betreft die skills, ik weet niet of ik het lang uit zou houden. Vuur maken wordt al een uitdaging vrees ik. Bij bijv overstroming vluchten is al een opstakel als de batterij van mijn fiets niet opgeladen is. Haha! Ik koester enkel de illusie dat ik slimmere beslissingen zou nemen dan de mensen van The Walking Dead, die de ene domme actie op de ander stapelen.

Later ook nog even gekeken naar het noodpakket zoals aangeraden door de overheid. Ook het merendeel van die essentials heb ik niet in huis. Damn, ik maak geen kans. Nou ja, kan binnenkort wel eens wat dingen van dat lijstje in huis halen. Je moet ergens beginnen immers. Maar bij een eventuele Tsar Bomba ga ik wel in een tuinstoel zitten. Kijken hoe de wereld vergaat, die post apocalyptische nuclear winter sla ik even over. Hebben de anderen ook meer ruimte in de bunker.