Lastig.. maandag is het concert van de Noorse band Madrugada in Paradiso. De kaartjes liggen al een tijdje op de plank. Echter, na wat overleg toch besloten het risico niet te nemen. De besmettingen zijn nog zo hoog. Nou ben ik op zich niet zo bang voor Corona, maar ik vlieg donderdag naar Rome en dat doe ik toch liever zo gezond mogelijk..

Er is trouwens nog wel testen voor toegang, nog net, woensdag wordt zo'n beetje alles afgeschaft. Maar dat geeft eigenlijk vooral schijnveiligheid, als je ziet hoe betrouwbaar dat is. En dat in een uitverkochte zaal, dus in het gezelschap van 1500 mensen, met de bijbehorende warmte. Dat was in vergane tijden al best een beproeving.

Jammer, ik had ze graag nogmaals gezien. Maar goed, ik heb zanger Sivert al een aantal keer solo gezien en van Madrugada zag ik het (overigens geweldige) afscheidsconcert in 2008 en later bij de re√ľnie in 2019. Nu er nieuw werk uit is, vermoed ik dat ze nog wel eens komen. Dus nu staan de kaartjes op Ticketswap, er zijn er al 3 van de 4 verkocht, dus dat is fijn. Nu die laatste nog even. Dan is alleen de aanschaf van het lidmaatschap voor niets, maar helaas. Ik hoop dat de kopers een hele fijne & gezonde avond hebben.

Volgende maand Dool, kijken hoe we er dan voor staan.