Halo

Best lang naar uitgekeken en nu is ie alweer een maand uit. De nieuwe plaat van de Finse band Amorphis. Gaat dat luisteren! Check de review van Angry Metal Guy voor meer.

Amorphis
Halo

 • Northwards
 • On the Dark Waters
 • The Moon
 • Windmane
 • A New Land
 • When The Gods Came
 • Seven Roads Come Together
 • War
 • Halo
 • The Wolf
 • My Name Is Night (feat. Petronella Nettermalm)
 • 2022
 • progressive metal
 • top metal albums of the decade 2020 - 2029
 • best of 2022
 • prog metal

Amorphis is toevallig ook nog eens de laatste band die ik live zag, vlak voor Corona in 013 Tilburg. In de blogpost was ik nog hoopvol dat het de eerste van vele zou zijn dat jaar. Dat is niet helemaal zo gelopen. Binnenkort gaat het gelukkig allemaal weer een beetje opstarten. Eerst naar Madrugada en daarna naar Dool, die laatste is geloof ik wel 3x uitgesteld inmiddels. Het lijkt er voor nu iig op dat die gewoon doorgaan. Eindelijk weer een optreden!! Sinds mijn 15e heeft er niet zoveel tijd tussen shows gezeten, bizar.. Let's go!