Hoorde goeie dingen over de serie Euphoria, en hoewel ik het initieel had weggezet als een tienerdrama, heb ik toch een poging gedaan. Bij de 2e aflevering was ik hooked en heb inmiddels de beschikbare afleveringen gekeken en ben nu wekelijks in afwachting van nieuwe. Maar het is wel dark zeg, wat een jeugd hebben die kinderen! Opgroeien in een dorpje in het Groene Hart in de jaren 90 ging er toch echt heel anders aan toe!

Euphoria
2019-06-16, Returning Series, 2 seasons

Remember this feeling.

A group of high school students navigate love and friendships in a world of drugs, sex, trauma, and social media.

  • Zendaya
  • Hunter Schafer
  • Sydney Sweeney
  • Alexa Demie
  • Angus Cloud
  • Barbie Ferreira
  • Jacob Elordi
  • Drama

De hoofdrol van Rue wordt gespeeld door de it-girl du jour, Zendaya. Ik kende haar alleen van haar zeer korte rol in de recente Dune film en van de huidige Spiderman iteratie, maar hier is ze erg goed, moet ik zeggen. Net als de rest van de cast overigens, vrijwel alle verhaallijnen zijn boeiend.

Ook leuk trouwens, dit artikel over de opvallende makeup van de cast. Everyone at East Highland seems to have a signature look no matter what clique.