Eindelijk weer naar de bios! Nu deze om 17u sluit, is het lastig plannen. Door de week lukt niet ivm werk en in het weekend is alles snel uitverkocht. Echter met wat passen en meten eindelijk weer eens een plekje gereserveerd de laatste tijd.

Zo was ik laatst op zondagmiddag naar House of Gucci. Ik was niet heel erg bekend met hetgeen zich in die familie heeft afgespeeld, maar dat was eigenlijk des te beter. Hoewel ietwat aan de lange kant (wat is dat toch met films tegenwoordig!), erg amusant. Vooral het dik aangezette pseudo Italiaans van oa Lady Gaga en die fijne over-the-top jaren 80 styling. Niets meer aan doen.

House of Gucci
2021-11-24

A legacy worth killing for.

When Patrizia Reggiani, an outsider from humble beginnings, marries into the Gucci family, her unbridled ambition begins to unravel the family legacy and triggers a reckless spiral of betrayal, decadence, revenge, and ultimately… murder.

 • Lady Gaga
 • Adam Driver
 • Al Pacino
 • Jeremy Irons
 • Jared Leto
 • Drama
 • History
 • Crime

Verder gistermiddag naar de nieuwe Spiderman geweest. Niet mijn favoriete Marvel, maar toch altijd amusant. Vooral leuk in een zaal vol (nou ja, voor zover de anderhalve meter ruimte met vaste zitplakken dat toeliet) enthousiaste fans, die bij de verschillende reveals (geen spoilers!) flink gingen gillen. Doe je thuis toch niet zo snel in je eentje.

Spider-Man: No Way Home
2021-12-15

The Multiverse unleashed.

Peter Parker is unmasked and no longer able to separate his normal life from the high-stakes of being a super-hero. When he asks for help from Doctor Strange the stakes become even more dangerous, forcing him to discover what it truly means to be Spider-Man.

 • Tom Holland
 • Zendaya
 • Benedict Cumberbatch
 • Jacob Batalon
 • Jon Favreau
 • Action
 • Adventure
 • Science Fiction

Heb trouwens voor 2e kerstdag gereserveerd voor de nieuwe Matrix film. Gezellig met broer, we hebben ook de eerdere films samen in de bios gezien, da's dus traditie ondertussen. Die trailer heb ik al een aantal keer voor andere films gezien, echt bere veel zin in.

The Matrix Resurrections
2021-12-16

Return to the Source.

Plagued by strange memories, Neo's life takes an unexpected turn when he finds himself back inside the Matrix.

 • Keanu Reeves
 • Carrie-Anne Moss
 • Yahya Abdul-Mateen II
 • Jonathan Groff
 • Jessica Henwick
 • Science Fiction
 • Action
 • Adventure