Herfst

Hè lekker, herfst. Lekker de vloerverwarming aan (als ik die nog kan betalen met die stijgende gasprijzen!) met een optionele legpuzzel en een kop thee wat goeie series kijken. Zo is daar bijvoorbeeld eindelijk het vervolg van het vijfde seizoen van Billions. Deze werd ivm Corona voortijds afgebroken. Geen flauw idee meer waar het geëindigd was, maar dat pakken we vast snel weer op.

Billions
2016-01-17, Returning Series, 6 seasons

Go for broke.

A complex drama about power politics in the world of New York high finance.

Shrewd, savvy U.S. Attorney Chuck Rhoades and the brilliant, ambitious hedge fund king Bobby "Axe" Axelrod are on an explosive collision course, with each using all of his considerable smarts, power and influence to…

 • Paul Giamatti
 • Maggie Siff
 • David Costabile
 • Condola Rashad
 • Asia Kate Dillon
 • Corey Stoll
 • Daniel Breaker
 • Drama

Van Goliath verscheen onlangs het vierde seizoen op Prime. De vorige zag ik eerder dit jaar. Billy Bob Thornton speelt een heerlijk verlopen advocaat, die toch elk seizoen de zaak in kwestie weer naar zijn hand weet te zetten. Als ik later groot ben wil ik Patty Solis-Papagian worden.

Goliath
2016-10-13, Ended, 4 seasons

Once a powerful lawyer, Billy McBride is now burned out and washed up, spending more time in a bar than a courtroom. When he reluctantly agrees to pursue a wrongful death lawsuit against the biggest client of Cooperman & McBride, the massive law firm he helped create, Billy and his ragtag…

 • Billy Bob Thornton
 • Nina Arianda
 • Tania Raymonde
 • Diana Hopper
 • Bruce Dern
 • Brandon Scott
 • Geoffrey Arend
 • Crime
 • Drama

En dan Succession van HBO. Stuk voor stuk allemaal rotzakken in deze serie! Heb de eerste twee seizoenen net vorige week afgerond, de derde start volgende week. En S02 eindigde met een flinke cliffhanger, dus ik ben erg benieuwd hoe nu verder! Wel jammer dat de rol van de geweldig vreselijke Tom door Matthew Macfadyen nu voor eeuwig een zwijmel rewatch van Pride & Prejudice in de weg zit.

Succession
2018-06-03, Returning Series, 4 seasons

Every family has its traditions.

The lives of the Roy family as they contemplate their future once their aging father begins to step back from the media and entertainment conglomerate they control.

 • Nicholas Braun
 • Brian Cox
 • Kieran Culkin
 • Dagmara Dominczyk
 • Peter Friedman
 • Justine Lupe
 • Matthew Macfadyen
 • Drama
 • Comedy