Zomerboeken

Helaas niet zoveel gelezen als ik had gehoopt, deze zomervakantie. De verleiding van Netflix op mijn telefoon, vrees ik. Voor de vakanties uit mijn jeugd haalden we allen het maximaal mogelijk bij de bieb en wisten dan nog alles uit te lezen én boeken van elkaar. De tijden zijn veranderd.

Ik heb wel de autobiografie van Rob Halford van Judas Priest gelezen. Ben normaal niet zo van dat soort boeken, doorgaans iets te veel aangedikte 'kijk mij eens', maar omdat hij zo lang heeft geworsteld met het uit de kast komen en de daarop volgende drugsverslaving was het een interessant perspectief. Bovendien, This is Spinal Tap-achtige anekdotes zijn altijd leuk.

Confess - Rob Halford
Gepubliceerd 2020-10-20 • 0 pagina's

Rob Halford is the legendary frontman of Judas Priest, one of the most successful heavy metal bands of all time. Known as "The Metal God" by his devoted, global fan base, Rob Halford has always subverted the norm, and Confess will offer readers a compelling and honest look at the struggles he has faced with addiction and his sexuality as wel…

  • Biography & Autobiography

Vlak voor de vakantie had ik Project Hail Mary uitgelezen. De nieuwe van Andy Weir, die eerder ook al The Martian schreef. Deze zal ook wel verfilmd worden denk ik, zit wel een goeie film in. Mits ze de andere hoofdpersoon (mini spoiler, sorry) goed in beeld kunnen brengen. Aanrader iig.

Project Hail Mary - Andy Weir
Gepubliceerd 2021-05-04 • 497 pagina's

#1 NEW YORK TIMES BESTSELLER • From the author of The Martian, a lone astronaut must save the earth from disaster in this “propulsive” (Entertainment Weekly), cinematic thriller full of suspense, humor, and fascinating science—in development as a major motion picture starring Ryan Gosling. HUGO AWARD FINALIST • ONE OF THE YEAR’S BEST BOOKS: …

  • Fiction

Van 't weekend begonnen aan Hour of the Witch. Ben nog niet zo heel ver, maar so far so good. Reviews zijn ook erg positief over deze. We gaan 't zien.

Hour of the Witch - Chris Bohjalian
Gepubliceerd 2021-05-04 • 0 pagina's

NEW YORK TIMES BEST SELLER • From the acclaimed author of The Flight Attendant: “Historical fiction at its best…. The book is a thriller in structure, and a real page-turner, the ending both unexpected and satisfying” (Diana Gabaldon, bestselling author of the Outlander series, The Washington Post). A young Puritan woman—faithful, resourcefu…

  • Fiction