De in 2019 geplande reis naar Finland leek ons ook dit jaar niet verstandig. Corona Delta waart rond in Europa & door onze hoge besmettingscijfers zijn Nederlanders ook niet overal even welkom. Gelukkig kunnen we de tickets voor de boot nog een jaar verlengen.

Na enig wikken en wegen besloten tot een bezoek aan Frankrijk. Altijd mooi om te bezoeken en bij problemen ben je ook snel weer thuis. Hoewel ik er in mijn jeugd de meeste zomervakanties heb doorgebracht, zijn er nog genoeg plekken te verkennen. Zo bleek ik bijvoorbeeld nog niet eerder in Mont-Saint-Michel geweest te zijn. We zitten nu in de buurt, lijkt me een mooie voor een excursie. Die doet het vast goed op Instagram. ;-)

Hieronder nog wat Corona gerelateerde foto's van de laatste tijd, oa de bizar snel stijgende besmettingscijfers, het concept exponentiële groei nog maar eens uitgelegd en mijn opgeluchte selfie van toen ik terugkwam van mijn eerste vaccinatie. Woensdag a.s. de tweede. Kan niet wachten!

Foto's bekijken op Flickr