Albuminfo

Heb een nieuwe plugin gemaakt voor mijn site en deze aan derden beschikbaar gemaakt als een aparte repo. Deze is voor het weergeven van informatie van een specifiek album. Handig bij sommige posts, bijvoorbeeld over een plaat die ik nieuw heb ontdekt. Ik toon nu albuminfo uit de API van Last.fm.

Op zich werkt dat prima, maar ik mis wel wat info, zoals bijv het jaar waarin de plaat oorspronkelijk is uitgekomen. Ook lijkt van nieuwe albums vaak de tracklisting nog te ontbreken. Dus het kan zijn dat ik em binnenkort nog verbouw, bijv door de API van discogs te gebruiken. Maar het begin is er. Check bijv de info over dit werk van de Franse band Goijira.

Gojira
Magma

 • The Shooting Star
 • Silvera
 • The Cell
 • Stranded
 • Yellow Stone
 • Magma
 • Pray
 • Only Pain
 • Low Lands
 • Liberation
 • 2016
 • progressive metal
 • groove metal
 • death metal
 • progressive death metal