Villagers

Collega Ben vroeg onlangs of ik nog nieuwe muziek kon aanraden, we hebben een raakvlak op dat gebied, maar ik moest hem teleurstellen. Er komen zo weinig nieuwe platen uit helaas, veel maatschappijen & bands wachten met uitbrengen van nieuw werk tot bands weer kunnen touren. Laten we hopen dat het snel weer mogelijk is.

Een van mijn nieuwe favorieten echter is de plaat Age of Aquarius van de Griekse band Villagers of Ioannina City. The band fuses this unique folk music with modern psychedelic forms, creating a sound where the dominant solo instrument is the clarinet. Niet voor collega Ben overigens, die had het niet zo op dat Griekse, maar ik vind dat juist wel deel van de charme.

Wel sneu, want dit was volgens mij een goeie plaat om uitgebreid mee op tour te gaan. Zie bij Last.fm tussen de geannuleerde concerten ook een optreden met mijn andere favoriet Monkey3 staan. Ik haat Corona.

Villagers of Ioannina City
Age Of Aquarius

 • Welcome
 • Age of Aquarius
 • Part V
 • Dance of Night
 • Arrival
 • Father Sun
 • Millennium Blues
 • Cosmic Soul
 • For the Innocent
 • Sparkle out of Black Hole
 • 2019
 • progressive rock
 • importado_do_spotify
 • stoner rock
 • psychedelic rock

Je kunt de plaat luisteren via Spotify..