Een mijlpaaltje, dit jaar is het 20 jaar geleden dat ik mijn eerste blogpost schreef. Begin april 2001 startte ik met een nieuw gedeelte van mijn site (overigens al gestart in 1996) waar ik regelmatig iets schreef met een timestamp, een blog dus. Volgens het Wikipedia lemma History of blogging is de term Blog overigens voor het eerst in gebruik genomen in december 1997.

Laten we wel wezen, mijn vroege berichten waren nog niet heel interessant, ik was nog wat zoekende naar de vorm, om het zo uit te drukken. Haha! Bij mijn recente migratie naar Kirby heb ik getwijfeld of ik het niet rigoureus zou opruimen. Maar goed, voor het archief en, okay ook uit tijdgebrek, heb ik dat niet gedaan.

Door de opkomt van social media is helaas de groei van de persoonlijke site sinds die vroege jaren helaas behoorlijk gestut. Ik ben zelf eigenlijk niet gestopt, ik vind het simpelweg te leuk om een archief te hebben van mijn eigen wel en wee. En zeker met mijn recente overstap naar Kirby, plaats ik weer regelmatig berichten. En er is een kleine revival, mensen zien dat het beter is eigenaar van je content te zijn. Anyhoe, op naar de volgende 20! Oh, en vergeef me de stockphoto, ik kon het niet laten..