Gelukkig 2021

En toen was het 2021! Hoe futuristisch. De beste wensen natuurlijk. Te bizar.. hoe anders was de toon vorig jaar, al heb ik toen toch een vergelijking gemaakt met de roaring twenties. Ik had geen idee hoe waar dat bleek, met een ziekte à la de Spaanse griep in het vooruitzicht en de opkomst van enge fascistische groeperingen. Maar goed, we gaan dapper verder.

Vreemd idee dat we al 10 maanden zo leven, de mondkapjes en het afstand houden ingeburgerd. Als een kluizenaar afgezonderd van De Anderen. Ik heb een kleine groep mensen die ik af en toe zie, zoveel mogelijk buiten en uiteraard op afstand. Sint hebben we bij Tjerk gevierd, kerst bij onze ouders. Lekker wat vrije dagen gehad, veel lezen en puzzelen en opruimen en thuisblijven.

Maandag weer aan het werk, het is gelukkig wel weer aangetrokken met projecten, dus ik heb het de komende tijd flink druk. En dan hopelijk ergens tweede kwartaal een prik? Ik durf geen voorspellingen meer te doen voor komend jaar. Hopelijk iig op tijd voor De Zomer. De voucher voor de boot naar Finland lonkt, maar ze zijn -terecht- streng daar met wie ze binnen laten. We gaan het zien. Maak er wat moois van!