BSG

Ergens eind vorig jaar is de BBC begonnen met het uitzenden van de serie Battlestar Galactica. Ik dacht, ik kijk even de eerste paar afleveringen, die zijn toch het best. Ik heb immers de hele serie al gezien toen het oorspronkelijk uitgezonden werd. Maar ik ben toch weer blijven hangen, nu alweer bijna bij de -wisselend ontvangen- series finale..

Ze deden ze per 2 op vrijdagnacht, maar toen er een keer een issue met mijn opname was, ben ik uitgeweken naar Amazon Prime, waar ik toch een proefabonnement op had. En ja, dan is die limiet van 2 per week wel weinig. Ah joh, waarom niet. In deze Moeilijke Tijden heb je soms behoefte aan betrouwbaar vermaak. De vergelijking met de Lockdown kan ook gemaakt, al die mensen vast in de ruimte, alleen worden wij niet door Cylons bejaagd, dat is tenminste nog iets.

Battlestar Galactica
2004-10-18, Ended, 4 seasons

So say we all!

When an old enemy, the Cylons, resurface and obliterate the 12 colonies, the crew of the aged Galactica protect a small civilian fleet - the last of humanity - as they journey toward the fabled 13th colony, Earth.

  • Edward James Olmos
  • Mary McDonnell
  • Jamie Bamber
  • Katee Sackhoff
  • James Callis
  • Tricia Helfer
  • Tahmoh Penikett
  • Sci-Fi & Fantasy
  • Action & Adventure
  • Drama