BSG

Ergens eind vorig jaar is de BBC begonnen met het uitzenden van de serie Battlestar Galactica. Ik dacht, ik kijk even de eerste paar afleveringen, die zijn toch het best. Ik heb immers de hele serie al gezien toen het oorspronkelijk uitgezonden werd. Maar ik ben toch weer blijven hangen, nu alweer bijna bij de -wisselend ontvangen- series finale..

Ze deden ze per 2 op vrijdagnacht, maar toen er een keer een issue met mijn opname was, ben ik uitgeweken naar Amazon Prime, waar ik toch een proefabonnement op had. En ja, dan is die limiet van 2 per week wel weinig. Ah joh, waarom niet. In deze Moeilijke Tijden heb je soms behoefte aan betrouwbaar vermaak. De vergelijking met de Lockdown kan ook gemaakt, al die mensen vast in de ruimte, alleen worden wij niet door Cylons bejaagd, dat is tenminste nog iets.