Democratie

Ondertussen blijkt 2020 ook een lastig jaar voor democratie. In Wit-Rusland weigert Lukashenko de resultaten van de verkiezingen op te volgen en eindelijk zijn plek af te staan. En dan hebben we natuurlijk de VS, waar Trump de posterijen om zeep helpt om te voorkomen dat mensen via de post kunnen stemmen. Echt van de gekken. Ze zullen die kerel toch niet herkiezen? Ik hoop zo dat voldoende verstandige mensen gaan stemmen. Dat ze hun eigen land om zeep helpen is sneu, maar dit presidentsschap heeft ondertussen aardig wat gevolgen op internationale schaal.

I Can’t Believe I Have to Vote for Joe Biden Democratic women are once again being asked to help save the country by voting for a deeply problematic man. Goed artikel, ik kan me er wel iets bij voorstellen, ik denk dat veel mensen niet zozeer voor Biden stemmen alswel tegen Trump. Gelukkig heeft ie een goeie 2e gekozen: Sen. Kamala D. Harris named as Joe Biden’s running mate

2020 is echt een heel bijzonder jaar aan het worden.