Remote

Gisteren om 15u de persconferentie over het Coronavirus gekeken, het advies is nu voor iedereen om thuis te blijven, voor zover mogelijk. Om 16u werd op 't werk dus ook besloten dat we vandaag optioneel thuiswerken en vanaf volgende week allemaal. We voegen ons bij vele anderen in de industrie. Ik werk standaard op woensdag thuis, maar ben benieuwd hoe het bevalt om een langere periode achtereen thuis te werken..

Ondertussen komt alles langzaam tot een stilstand. Mijn vaste BodyBalance ging gisteravond niet door, mail van de bios, die draait komende tijd op beperkte capaciteit. Monkey3 in Baroeg eind deze maand is afgelast. Ik heb mijn verjaardagsetentje van morgen afgezegd, omdat ik het geen goed idee vind om mijn ouders te mengen met mijn nichtjes, zeker nu er bij Abby vorige week al Corona op school is vastgesteld en ze sindsdien thuis is. Moet nog even wat boodschappen doen, gewoon wat basics, maar ik zie op Twitter allerlei horrorverhalen over lege supermarkten omdat iedereen aan het hamsteren is.

Op MetaFilter een bericht over #StayTheFuckHome (A Movement to Stop the COVID-19 Pandemic). Ook werd hierin verwezen naar Flattenthecurve.com. In die laatste een mooie vergelijking tussen Philadelphia, die hield tijdens de opkomst van de Spaanse griep in 1918 een optocht, terwijl en Louis alle bijeenkomsten verbood, en welke gevolgen dat had. De boel plat leggen lijkt toch echt de beste oplossing om de boel te spreiden.