Even het filmfestival onderbroken voor het optreden van Mars Red Sky in Melkweg gisteravond. MRS weet vette stonerriffs en grooves succesvol te vermengen met hoge ethische vocalen die je eerder bij psychedelische pop/rock uit de jaren ’60 zou plaatsen. De melodieuze zang met groot bereik van Julien Pras, het krachtige drumwerk van Mathieu Gazeau en de zware dikke baslijnen van Jimmy Kinast maken een live MRS show echt een unieke ervaring.

Ik heb hun eerdere plaat Stranded in Arcadia veel gedraaid toen we in de winter over IJsland scheurden, dus daar heb ik hele winterse associaties bij. Grappig om die nummers nu in de warme Melkweg terug te horen. De nieuwe plaat heb ik nog niet de aandacht gegeven die deze verdient, maar die zal ik zeker opnemen in de roulatie!

Mars Red Sky in Melkweg Upstairs (Amsterdam) op 02-11-2019:

De setlist is (nog) niet ingevoerd.

Foto's bekijken op Flickr