Augustus

Fields of the Nephilim

Ik wilde ze al zo lang zien, Fields Of The Nephilim.. Eén keer gebeurde het bijna, helemaal in winters Helsinki. Maar het concert werd uitgesteld. Het werd alsnog een leuk snoepreisje, maar uiteindelijk had ik ze nog niet live gezien. Nu dan eindelijk, in de uitverkochte Cacaofabriek!

Fields Of The Nephilim geldt als één van de grondleggers van de gothic rock, samen met bands als Sisters Of Mercy en The Mission. [..] Optredens blijven zeer zeldzaam. En dat is dan ook de reden waarom we zo ontzettend blij en trots zijn dat de band nu voor een exclusieve West Europa clubshow naar de Cacaofabriek komt!

Lees verder

Speelklok

Grote zus Nora is naar LCKV, dus Abby logeert gezellig een nachtje bij mij. Vandaag eerst met de trein naar Utrecht, naar museum Speelklok. Museum van zelfspelende muziekinstrumenten, van het kleinste speeldoosje tot het grootste draaiorgel. Abby is zelf erg muzikaal, speelt een aantal instrumenten en was aanvankelijk teleurgesteld dat ze niet zelf mocht spelen, maar toen de draaiorgels gingen was het toch wel gaaf. En luid, erg luid!

Lees verder