Dara

Gisteren naar Amsterdam geweest, naar de voorstelling Voice of Reason van Dara Ó Briain in Carré.

Dara O Briain is a world famous Irish comedian. Known and loved on stage and television alike. He brings his current tour, The Voice of Reason to Amsterdam this May. His humour is one of audience interaction and fast-paced jokes. He regales the audience with risqué stories that bring tears of laughter to the eyes.

Ik was nog nooit in Carré geweest, dus sowieso al leuk om eens binnen te kijken. Vooraf enige vrees dat het lastig te volgen zou zijn, en ja accent en ja hij ging snel, toch was het goed te doen. Zolang de Britten achter mij er niet doorheen gingen praten. De zaal zat vol met allerhande nationaliteiten, waar Dara flink op inspeelde. Al met al erg leuk om eens in het echt te zien. Voor meer, zie deze review in The Guardian (Mock the Week star delivers big-hitting comedy).

https://www.instagram.com/p/Bx5L9NAIpSj/