Veertig

Ik heb het gehaald.. de veertig!! Vanochtend slingers en ballonnen op mijn bureau, dus dat is gelijk al een feestelijk begin van de dag. Gisteren was al een feestje, bij het optreden van Sólstafir, in de prachtige Cloud Nine zaal van TivoliVredenburg. Ik zag ze al eerder, zelfs al tijdens deze tour, maar nu extra bijzonder, want met klassieke ondersteuning van een strijkersorkest. Ga morgen trouwens weer naar Utrecht, nu om een dagje met mam op pad te gaan. Zaterdag en zondag vervolgens met wisselend gezelschap uit eten. Maandag weer bijkomen. En op water en brood. Haha! Op naar de volgende veertig!

Sólstafir in TivoliVredenburg Cloud Nine (Utrecht) op 13-03-2019:

 • Náttmál
 • Ótta
 • Dýrafjörður
 • Hula
 • Miðaftann
 • Lágnætti
 • Hvít sæng
 • Necrologue
 • Fjara
 • Kukl
 • Goddess of the Ages

Foto's bekijken op Flickr