Gisteravond afgereisd naar de Melkweg, voor het optreden van de Amerikaanse band Clutch. Ik zag ze al 2x eerder, maar het blijft altijd een feestje. Ook leuk om het nieuwe werk te zien, de nieuwe plaat is erg goed! Omdat mam nog steeds last had van het gebroken voetbot, werden vader en ik vergezeld door collega Ben, die ook wel van een stukje gitaarwerk houdt.

Blijft alleen erg jammer dat de garderobe altijd weer zo'n ramp is bij de Melkweg, duurde dit keer wel extreem lang en was wel erg intiem met de medebezoekers. Maar ik hoorde iets over plannen voor kluisjes, dus dat was hopelijk de laatste keer.

Clutch in Melkweg The Max (Amsterdam) op 27-11-2018:

 • Vision Quest
 • Crucial Velocity
 • Spirit of '76
 • The Mob Goes Wild
 • In Walks Barbarella
 • The Regulator
 • Escape From the Prison Planet
 • Spacegrass
 • Cypress Grove
 • How to Shake Hands
 • Ghoul Wrangler
 • Hot Bottom Feeder
 • Earth Rocker
 • The Elephant Riders
 • D.C. Sound Attack!
 • Electric Worry
 • X-Ray Visions

Foto's bekijken op Flickr