Onze laatste dag alweer, we moeten vandaag om 5 uur de trein naar Brussel hebben. We nemen de tube naar St Pancras om onze bagage in een kluisje te doen. Daarna terug richting Oxford Street, daarachter bevindt zich The Wallace Collection. Een gratis museum, niet al te groot, met een fijne collectie met oa een aantal Nederlandse meesters.

Na afloop nog wat in de buurt rondgekeken. Daarna terug richting St Pancras om de bagage op te halen en uitgebreid te eten. In de trein zullen daar immers niet zoveel mogelijkheden voor zijn. We kiezen een Italiaans restaurant. Vervolgens richting het inchecken, weer door de uitgebreide grenscontrole en dan weer in de trein. Ik ben helaas super verkouden geworden, dus het is iets minder plezierig dan op de heenreis. Om 22:00 staan we op Rotterdam Centraal. Nog even wennen aan het tijdverschil en dan lekker naar bed. Morgen oud & nieuw!

Foto's bekijken op Flickr