Tower & Camden market

Vandaag naar de indrukwekkende Tower, ook hiervoor hadden we de kaartjes al thuis online geregeld. Scheelt weer wachten. Het plan was om ook de kroonjuwelen te bekijken. Echter, daar aangekomen bleek er zo'n ontzettend lange rij te staan dat we die maar even hebben overgeslagen.

Na afloop in de buurt geluncht bij Vietnamees restaurant BanhMi City. Omdat we toch in de buurt zijn kijken bij Millennium Bridge. Mooi uitzicht, maar ik vraag me af waarom dit geen fietsersbrug is. Ook hadden we even het idee om St Paul's Cathedral te bezoeken, maar de hoge entreeprijs doet ons weer omkeren.

Vervolgens met de underground naar Camden Market. Heel erg toeristisch en ook hier erg druk, maar leuke spullen en gezellige sfeer. Ik slaag uiteraard weer bij de winkel met Keltische sieraden. Na zonsondergang wordt het snel kouder. We keren huiswaarts en hebben uiteindelijk heerlijk gegeten bij Braziliaans restaurant Preto.

  • Warme chocolademelk
  • IMG_20171228_153233
  • IMG_20171228_123604

Foto's bekijken op Flickr