Sólstafir

Ik zag Sólstafir al eerder, in Baroeg in het voorprogramma van Long Distance Calling. Maar ik ben ze eigenlijk pas later gaan waarderen. Gisteravond stonden ze onder de noemer 'Baroeg on tour' in de Rotterdamse Maassilo. Voorprogramma Árstíðir gemist, wel op tijd voor Myrkur.

Theater in de vorm van de Deens/Amerikaanse zangeres, geflankeerd door stoïcijnse muzikanten. Leuk om eens mee te maken, maar ik ben niet echt overtuigd. Sólstafir deed dat gelukkig wel! De IJslandse band speelde een fijne mix van ouder werk en nummers van de laatste 'Berdreyminn'. Genieten!

Zie ook metal-exposure.com

Sólstafir in Maassilo (Rotterdam) op 15-12-2017:

 • Náttfari
 • Silfur-Refur
 • Ótta
 • Lágnætti
 • Ísafold
 • Köld
 • Hula
 • Fjara
 • Bláfjall
 • Goddess of the Ages

Myrkur in Maassilo (Rotterdam) op 15-12-2017:

 • Mareridt
 • The Serpent
 • Ulvinde
 • Onde børn
 • Jeg er guden, i er tjenerne
 • Måneblôt
 • Elleskudt
 • Skøgen skulle dø
 • Skaði
 • De Tre Piker